P&F Projects

Wij zijn een partij die met u meedenkt

Bij de renovatie of bouw van uw nieuwe woning wilt u samenwerken met een professionele en betrouwbare partner. Zaakvoerder Oltz Frederic is de persoon die u het gehele proces van A tot Z begeleid. Door deze persoonlijke benadering kunnen we de wensen van de klant omzetten in maatwerk wat we toepassing in uw nieuwe woning.

Wensen en maatwerk

Bij het ontwerpen en bouwen van een nieuwe woning gelden de wensen van de toekomstige bewoners als uitgangspunt. P&F Projects beschikt over een eigen meubel werkplaats waar we uw wensen tot werkelijkheid kunnen maken. Alles is handgemaakt en daardoor kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen.

Kwaliteit en afwerking

Bij de projecten die we bouwen is het uitgangspunt om een mooie, gezellige en duurzame woning te creëren waar gebruikt wordt gemaakt van kwalitatief goede materialen met de perfecte afwerking. En dit stopt niet alleen bij de bouw van uw woning. Ook de tuin en de binnenkant van de woning krijgen dezelfde vakkundigheid en aandacht.

Realistische prijzen

Een goede prijs-kwaliteitsverhouding is waar P&F Projects voor staat. Ons oogpunt is niet om een zo hoog mogelijke verkoop som te realiseren! Maar het creëren van een woning die aan al u wensen voldoet en vervolgens binnen uw gestelde budget past stelt beide partijen tevreden.

Betrokken

Al onze klanten verdienen onze volledige betrokkenheid. Het bouwen van uw woning is een proces waar we u zoveel mogelijk in willen betrekken. We doen het immers samen! We zijn pas tevreden als u dat bent. Wilt u kennis maken met onze persoonlijke werkwijze? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om uw droomwoning te realiseren.