Duurzaam kwalitatief bouwen

Missie van P&F Projects

De drie belangrijkste pijlers waar we onze bedrijfsvoering op baseren zijn: Duurzame woningen met duurzame meterialen bouwen. Gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige materialen om een perfecte afwerking te realiseren. En deze aanbieden tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze klanten vertellen ons dat deze drie randvoorwaarden voor een perfect eindresultaat zorgt.

Eisen van een BEN Woning

De energie die een BEN Woning gebruikt voor het verwarmen, koelen en warm water is minimaal. Aan welke eisen moet een bijna energie neutraal woning voldoen? De Vlaamse regering heeft op 29 november 2013 vastgesteld aan welke eisen een BEN woning moet voldoen. Meer informatie kunt u hier vinden op een website van de Vlaamse overheid. P&F project volgt de gestelde eisen en richtlijnen voor het ontwikkelen van BEN woningen.

Hernieuwbare energie

De mogelijke energie bronnen van een BEN woning zijn: Zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler, biomassaketel of aansluiting op een stadsverwarmings- of stadskoelingsnet. Deze energiebronnen past P&F projects dan ook toe in de te ontwikkelen woningen. Zoals hierboven vermeld maken we gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten en merken.